Kuljetuspalvelut yksityisille ja yrityksille Porin, Rauman, Turun, koko Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella

VH-Logistics Oy:n kuljetuspalvelut ovat sekä yrityksiä että kotitalouksia varten. Teemme niin yksittäiset kuin sopimukseen perustuvat kuljetukset, jotka ovat varsinkin yrityksille näppärä tapa hoitaa tarpeisiinsa sopivat kuljetukset. Me kuljetamme sovittuina aikoina sitä mitä pitääkin, sinne minne pitääkin – aina luotettavasti. Toiminta-alueemme kattaa Porin, Rauman ja koko Satakunnan sekä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueet.

Kuljetuspalvelumme

  • Muutot (mahdollista yhdistää palveluun muuttosiivous)
  • Jätekuljetukset kaatopaikalle
  • Kuolinpesä-kuljetukset (myös kuolinpesien tyhjennykset)
  • Yksittäiset ja sopimuskuljetukset yrityksille
  • Kiirepakettikuljetukset

Kun tarvitset esimerkiksi yrityksesi toimipaikkojen välille kuljetuspalvelua nopealla aikataululla, kannattaa ottaa yhteyttä yritykseemme. Saat kiirepakettikuljetukset Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle.

Kunnon kalusto ja ohjaksissa koulutetut kuljettajat

Kuljetuskalustomme on nykyaikaista, vaativiinkin kuljetuksiin sopivaa. Meillä työskentelee kuljettajia ja muita alan ammattilaisia, jotka ovat asianmukaisesti työhönsä koulutettuja ja perehdytettyjä. Näin varmistamme, että tilaamasi kuljetus pääsee turvallisesti määränpäähänsä juuri sen sopimuksen mukaan, jonka kanssamme olet solminut.

Pyydä tarjous kuljetuspalvelusta tai kysy pakettitarjousta!

Räätälöimme kuljetuspalvelut aina asiakkaan toiveista käsin – pyydä tarjous omien tarpeidesi pohjalta! Mahdollisuus myös pakettipalveluun, esim. muutto + muuttosiivous. Toimialueitamme ovat Pori ja Turku seutuineen.